About…

Om selve bloggen

Bloggen chickchat.dk har en forhistorie. Den startede som en blog, udviklede sig til et e-magasin og vendte retur til en blog. Derfor står der stadig enkelte steder chickchat magazine, mens det faktisk nu er en blog:-)

Chickchat bloggen bliver hovedsageligt drevet af mig, dvs. Paulina Halas. Men dertil har jeg nogen fantastiske skribenter som gæsteblogger i ny og næ, og oftest en gang om måneden. Ingen af os er uddannet journalister eller har arbejdet professionelt med aviser eller blade. Vi er ikke eksperter, men vi er alle kvinder i 30’erne, som både har lidt livserfaring, men i aller højeste grad også en hel del meninger og holdninger, der brænder for at komme ud til Jer!

Om crew

Ophavsret og Copyright

Alle artiklerne på chickchat.dk tilhører chickchat.dk og er beskyttet af ophavsretten. Alle billeder er enten chickchat.dk’s egne, billeder fundet på open source sider, eller billeder jeg har fået lov til at bruge. Alt hvad du finder i magasinet er i øvrigt er omfattet af copyright og tilhører Paulina Halas.

DISCLAIMER: Hvis jeg har brugt et billede, som er dit, og du ikke mener chickchat.dk har lov til at bruge det, kontakt mig venligst og jeg fjerner det straks.

Om produkt anmeldelser.

Alt hvad jeg bringer på bloggen, er ting jeg mener er lækre, skønne, og kan stå inde for og mine anmeldelser vil altid afspejle ærligt hvad jeg mener om produktet.

Hvis jeg indgår et samarbejde med en forhandler af et produkt eller mærke, og på nogen måde tjener på, at omtale produktet, vil dette altid fremgå øverst i artiklen fx i i form af markeringen “Annonce”. Alle øvrige ting, som jeg anmelder og ikke tjener penge eller får anden fortjeneste for, vil ikke blive mærket “Annonce”.

Om samarbejde

Jeg er til enhver tid interesseret i nye samarbejder som kan gavne både dig som virksomhed og naturligvis min blog. Hvis du vil høre mere så kontakt mig venligst og vi finder tid til et møde.

Om kontakt.

Al kontakt til bloggen kan ske på:  info@chickchat.dk.

God fornøjelse med Chickchat bloggen!

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.