M A D

Påskeharen kommer med gaver…

I min familie har vi altid haft en lille hyggelig tradition. Den går i al enkelhed ud på, at påskeharen kommer med noget. Det er ofte en lille hyggelig ting. Ikke nødvendigvis noget dyrt. Bare hyggeligt. Og lidt ‘påsket’.

Hvis det ikke er en undskyldning for at gå i mit kreative hjørne, så ved jeg ikke hvad er!

Så her er mit bud på nogen hyggelige ‘påskehare gaver’, som man selv kan sammensætte! påskeI løbet af ugen har jeg været på rov jagt- ja efter ‘påskehare’ gaver! Jeg har fundet nogen fine dimser og dutter til dette.  Påske æg [Marzinpan fyldte chokolade æg]

Bahnes løg vaser[Bahnes små skønne ‘løg’ vaser]

Udover det fandt jeg bloklys, fine påskeservietter, små kyllinger (altså ikke sådan nogen rigtige nogen hihi), lækkert vin og naturligvis cilofan og fine sløjfer.

Nu gjaldt det bare om at være lidt kreativ.

Chokoladeæggene kan man fint ligge i et halv pap-æg, i cilofan og med sløjfe på.

påskeæg Vinen kan dekoreres meget enkelt med en sløjfe og kylling. Dekorere en vin Nu var opgaven at sammensætte det hele i fine kurve eller cilofan.Påskekurv

Påske dimserDet blev til to fine kurve (til mine forældre og svigerforældre) og en lille fin cilofon pakke til min svigerinde. Påskehare gaverDet er så hyggeligt at lave den slags, og endnu hyggelige at give det!

Rigtig god påske til alle!

 

Ps. Og lidt lyserød påske er der også i min stue; Lyserød påske

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone