S K Ø N H E D

Amazing pleasures…

I fredags var jeg med til at holde polterabend for min skønne veninde Sofie. Og alle ved, at til sit polterabend skal en kvinde forkæles max. af sine nærmeste tøser! Dette kan gøres efter smag og behag, men vi valgte at Sofie bl.a., skulle forkæles med en 70 min. lang ansigtsbehandling hos Amazing Space. Jeg kan vist godt afsløre, at dette var noget hun uden nogen tvivl, var ret begejstret for!

Første gang jeg stiftede bekendtskab med Amazing Space, var da jeg til mit eget polterabend fik et gavekort til det skønne Amazing Space. Siden har jeg været fuldstændig hooked! Både af deres afslappende og fantastiske behandlinger, men i lige så høj grad af deres skønne produkter.

Amazing Space products

Jeg er blevet så hooked af deres produkter, (og det kan jeg hilse og sige, at man bliver relativ hurtigt), at det efterhånden er næsten de eneste produkter jeg bruger. Alle deres produkter er uden parabener, uden syntetiske farvestoffer, uden syntetisk parfume og uden petrolatum. Produkterne er lavet hovedsageligt på naturlige og plantebaseret ingredienser, og dette er kun endnu en grund til at blive forelsket i dem!

Min ansigtspleje rutine

Morgen og aften, starter jeg altid ud med at vaske mit ansigt med en vaskegel (Melissa Økologisk vaskegel), for at få al skidt fra øjne og ansigt af. Derefter sprøjter jeg ansigtet med Citric Boost, som er en utrolig forfriskende og kølig ansigtstonic lavet på ekstrakt fra appelsintræ – og så dufter den så friskt!

Citric boost & Delicate skin

Hvis det er aften rutinen jeg er i gang med, så tager jeg én til to dråber af Oil infusion, som er en super delikat ansigts olie med ekstrakt af abrikos-kerner og Amazonas regnskovsplanter, og masserer den nænsomt i ansigtet.

Oil Infusion

Som afslutningen på aften rutinen, smører jeg ansigtet i den mest fløjlsbløde ansigtssalve jeg nogensinde har prøvet, nemlig Delicate Skin. Hvis der var ét produkt, jeg kunne tage med på en øde ø, så vil det uden tvivl være Delicate Skin! Min hud har det med at rødme af og til, sådan forskellige steder uden nogen særlige grund. Den her salve går ind og dæmper dette super effektivt og tilfører samtidigt fugt. Plus min hud føles super blød og glat lige efter! Lækkert, lækkert & lækkert!

To andre ‘amazing’ produkter, er Miracle Mask og Detox & Anticellulite Oil.

Amazing products

Miracle Mask indeholder ekstrakt fra hvid hibiscus, som både modvirker nedbrydning af celler og forebygger rynker.

Første gang jeg prøvede masken, blev jeg helt kogende varm i ansigtet, ligsom man bliver, når man har ligget lidt for længe i solen. Det dulmede jeg ret hurtigt ved at påføre lidt Oil Infusion i ansigtet. Men effekten af masken næste morgen, var allerede ret tydelig. Min hud føles ren – sådan rigtigt ren! På en måde så jeg nærmest kunne mærke huden ånde ud! Dertil var den silkeblød! Så masken er måske ikke for sarte sjæle, men hvis du kan holde ud, at have et lidt stramt og varmt ansigt i 15-30 min., så skal du simpelthen prøve den (værre er det heller ikke!)

Hvad er det man siger, “Man må lide lidt for skønheden” – no joke ladies:-)

Detox & Anticellulite Oil er en olie til resten af kroppen. Olien har en afgiftende detox effekt og er super god, hvis man skal af med ophobet affaldstoffer og væske i kroppen. Hvis man bruger den regelmæssigt, kan man mærke at affaldsstofferne langsomt, men vedvarende forsvinder ud af kroppen. Og så dufter den skønt af lavendel!

Og hvis du vil forkæle dig selv med en behandling, så anbefaler jeg, at du ankommer mindst 10-15 før din aftale. Stedet danner rammerne for en luksuriøs sanseoplevelse, og den skal man absolut ikke snyde sig selv for!

Sidst men ikke mindst, hvis du for alvor vil have Amazing Space følelsen derhjemme, så er min fif følgende;

  1. Tænd et lækkert duftlys
  2. Sæt noget vand over og drik en kop Detox te (den finder du også her)
  3. Sidst men ikke mindst, kan du sætte noget afslappende musik på, og lad dig føre af sanseoplevelserne!
  4. Så er du klar til din ansigtsmaske eller andet lækkert du vil forkæle din krop med!

Mine hudprodukterHvad er jeres absolutte skønhedsprodukter?

 

In a nutshell…

I am totally in love with Amazing Space. I learned about Amazing Space and their wonderful products a couple of years ago, when I received a gift card from my sweet friend Sofia at my bachelorette party. 

I bacame hooked on their products relatively quickly, and these products are almost the only ones I use today. All their products are free of parabens, free of synthetic dyes, without synthetic fragrances and without petrolatum. Their products are made mainly of natural and plant based ingredients and this is just another reason to fall in love with them! Check out the products I’m in love with above. 

I can also highly recommend an Amazing Space treatment. And if you decide to pamper yourself with a treatment, I recommend that you arrive at least 10-15 minutes before your appointment. The place itself provides for a luxurious sensory experience, and you should definitely not miss out on that!

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone