L I V S T I L

How to be parisian…

Jeg tror jeg alle kvinder kan have brug for at have en lille smule pariserinde i sig! Let’s be honest, det lige før man kan sige at de har patent på at være ‘chic’. De kan være arrogante, trodsige, kaotiske, stolte og kropsumulige, men chic er de sgu’!

…alle kvinder kan have brug for at have en lille smule pariserinde i sig…

How to be a parisian

Bogen jeg vil anmelde “How to be parisian – wherever you are”, er skrevet af netop 4 skønne parisender , Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline de Maigret og Sophie Mas.

…Og hvorfor er den her bog en ‘must have’ på din bogreol eller kaffebord?!?

Det er den af den simple årsag, at så snart du har købt den, så har du en bog, som ikke kun er hylende morsom og super let at læse og bladre igennem, men et decideret opslagsværk til alle dem, som ønsker at introducere en lille smule ‘chic’ness i deres liv!

from "How to be a parisian - wherever you are"

Den deler ud på kryds og tværs af sjove tips. Alt fra “Get the Basics” til “Own your bad habits”. Om du kan bruge tipsene til noget eller ikke, så får du uden tvivl grint en del.

Bogen ‘guider’ dig gennem den første date, hvad man gør og ikke gør, til senere at fortælle hvordan en parisende håndtere, at være den travle, men samtidige perfekte mor for sin børn!

Den er sjov, underholdende og letfordøjelig!

Naturligvis er jeg ikke enig i alt hvad bogen har at byde på, – og er man forresten nogensinde det?!

Men den er uden tvivl skrevet med et glimt i øjet, og derfor tager man den ikke al for højtideligt, men kun for det den er – en lækker lille chic “coffee table book” – og det gør den til gengæld rigtig godt!

En af mine favorit citater fra bogen er;

The secret to making a man know you need him: Of course you can open a bottle of wine by yourself. But let him do it. That’s equality, too.

Jeg giver den klart 4 ud af 5 stjerne!

Hvad siger I andre?

 

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone