K L U M M E N

…en beslutning…

Beslutninger kan være nemme og de kan være svære. De beslutninger der bygger på erkendelse, der bygger på at turde at lære af sine fejl, og turde at tage chancer… ja de er ikke altid lige nemme!

Sådan én af slagsen har jeg altså tumlet med i noget tid…. Derfor vil jeg dele den med Jer, da den I den grad kommer til, at påvirke alle mine læser!


Jeg startede chickchat.dk i februar 2015. Hjemmesiden blev startet som en blog og uden de store forventninger til at jeg skulle op på flere tusind følger efter en måned.  Det sker aldrig, medmindre du i forvejen er kendt og har et navn. Men alle os andre ‘dødelige’, vi må tage den tålmodige vej, som varer sin tid, inden nogen opdager ens blog, læser ens blog og faktisk begynder at sprede ens blog. Men alt det var helt fint med mig…. i starten!

Jeg fik under det første ½ år, et samarbejde med Bahne, hvor jeg skrev til deres blog, (du kan fx læse nogle af mine indlæg her og her), og fik ligeledes spredt budskabet om min blog, således at jeg da kravlede op på de små 2 tusind læser på under et halvt år. Det var i mine øjne en succes uden lige – selvom der naturligvis, var lang vej til de flere tusind læser som de kendte blogger har. Men alting tager sin tid!

Efter ca. 1 års tid, så begyndte jeg at blive rastløs og en anelse utålmodig, og havde også gået rundt med ideen om et online magasin i noget tid. Derfor traf jeg den drastisk beslutning, at jeg lukkede min blog ned i ca. 1½ måned, byggede den om mht. layout og forvandlede den til et online magasin som udkom én gang om måneden!

Mine tanker i processen var følgende: “Et magasin var nyskabende, sjældent, stadig uberørt område, der vil uden tvivl komme noget godt ud af det!”…. Det gjorde der så ikke helt….

Et ½ år inde i forløbet, med et magasin, kan jeg nu se, at jeg har mistet ca. 2/3 af min samlede læser skare – hvilket er en ret stor del, når man altså kun ramte de 2.000 læser sådan ca…

Det var klart et nederlag for mig og naturligvis meget ærgerligt! Men man skal jo lære af sine fejl, og kun blive bedre af dem – er det ikke det, de kloge hoveder siger?!

So here we go again…. en ny beslutning er truffet…. Denne gang om at vende tilbage, til det der fungerede til at starte med! Med andre ord:

Velkommen til min chickchat Blog (på ny)!

Det er nemlig rigtigt! Og hvad betyder det så, når den ligner sig selv?

Jamen det betyder følgende;

  • Designet er ændret minimalt – dvs. de seneste artikler vil altid fremgå øverst nu, mens de andre artikler vil komme som store artikelserier, dog bortset fra alle Livstils artikler, som altid vil være at finde nederst.
  • Mine skribenter, herunder Lene, Natalia og Ildi, er fortsat tilknyttet som skribenter, men vil introducere artikler mere sporadisk medmindre andet er oplyst i artikel teksten.
  • Som blogger vil jeg blogge når inspirationen rammer mig – og derfor ikke kun én gang om måneden! I kan som minimum regne med ét blogindlæg om ugen, men jeg udelukker ikke, at der også kan være 5-6 indlæg på en enkelt uge!
  • Min facebook side vil fortsætte uændret (dog navneændring fra magasin til blog).

Jeg håber at kunne fortsætte med, at inspirere mine læser, da det virkelig er en fornøjelse og den fedeste hobby at have!

God læselyst!

xxx

Paulina

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone