M A D

En simpel morgenmad

Morgenmad er det vigtigste måltid af dagen …. siger de kloge hoveder i hvert fald! Det ved jeg ikke spor om, men fan af en god morgenmad er jeg i hvert fald!

Min morgenmad bliver der gjort mest ud af i weekenderne. Her spiser min mand og jeg altid sammen morgenmad, og vi har tid til at lave noget lækkert som røræg, omelet eller andet godt! I hverdagene er det kun mig der spiser morgenmad i hustanden. Tiden er også mere knap, og det skal gå lidt hurtigere end i weekenden! Men ikke desto mindre, kan en morgenmad jo sagtens være toplækker selv om den er simpel og kun består af 3-4 ingredienser! Så her kommer mit bud på en simpel, men lækker morgenmad!

En simpel morgenmad

Jeg elsker skyr! Alle former for skyr og altid med noget lækkert knas til. Som tilbehør til skyr elsker jeg for det meste müsli bærknas fra Nutana, eller noget granola med diverse nødder og dadler!

En simpel morgenmad

Hvis min skyr er neutral, og derfor lidt mere syrlig, så tilføjer jeg også en klat marmorlade eller honning  for at sødme den lidt.

En simpel morgenmad

Man kan sagtens tilføje rigtige frugter som fx bær, ferskner, æbler eller banan til. Det gør smagen endnu mere rig og lækker. Men det hele kommer an på hvor meget tid man lige har om morgenen.

En simpel morgenmad

Men skal man holde det simpelt om morgen, så anbefaler jeg at man har nogle sylteglas klar med de ting men elsker i sin skyr – fx müsli, granola, nødder, tørret bær, marmorlade, og naturligvis skyr. De fleste af tingene kan endda stå så fint på køkkenbordet og pynte, mens skyren nok skal opbevares i køleskabet :-)

En simpel morgenmad

Hvis I ikke er fan af skyr, så virker samme  model på yoghurt, A38, og mælk.

Så kan du istedet bruge de ekstra minutter du spare på at forbedrede din morgenmad, på at nyde den og læse noget morgenavis :-)

Bon appetit!

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone