I N D R E T N I N G

Garden party

Garden party

Garden parties…… gotta love them!!!

Det gør jeg i alle tilfælde! Især dem som fortsætter langt ud på en tropisk nat, hvor lyskæderne kan tændes, og du stadig kun sidder i dine shorts og t-shirt – ahmen altså!

Vi er i Danmark blevet lidt bedre til at holde havefester på den fede måde – og jeg mener ikke bare grill aften med burger og sodavand og vandkamp….. Næ nej, – de voksnes ‘garden party’, som starter med ved 20-21-tiden, med alko-tilsat limonade, tapas, blød musik i ørerne, og blinkende lys til langt ud på natten!

Derfor vil jeg stærkt opfordre til, at man i år holder mindst en ‘garden party’, forudsat man naturligvis har mulighed for det og en have /terasse eller stor nok altan!

Først og fremmest så gear godt op med de blinkende lys, da de nok udgør  70 % af hyggestemningen, og giver dig lyst til, at blive siddende bare lidt endnu, selvom det ikke er en tropisk nat. Du kan fx købe garnkulger og lamper som vist på billederne i Ellos (til 399 kr.), Ilva (til 249 kr.) og Ikea (alt afhængig af størrelse ml. 79 kr og 59 kr.).

Dernæst sørg for drikkevare. Det er nemt og ser fantastisk ud, at anskaffe sig en saftdispenser som vist på billede. Du kan fylde den med lige hvad der passer dig – limonade, alko-limonade, juice eller noget helt tredje. Dertil husk pynten i form af citrin eller lime og mynte eller hyldeblomst ned i dispenseren. Det giver en ekstra frisk smag og ser så fint og hyggeligt ud!

Endelig skal dine gæster have et sted at sidde. Hvis du har plads, så stil det lange havebord frem, smæk en hvid dug på bordet, nogle frisk plukket mark blomster, og noget lækkert tapas, og så er du good-to-go!

Glem ikke musikken og det dejlige humør – og så er festen så godt som kørende! Du må have en skøn garden party!

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone