L I V S T I L

Summer chick movies (Top 10 guide)

Jaja sommeren skal nydes udenfor med cocktails, solcreme og den gode bog! Jeg er så meget enig!!! Men nu er det Danmark og ikke Caribien vi befinder os i, så et par regnskyl, måske endda et skybrud og i hvert fald nogen dage under 20 grader og med skyet vejr, skal vi nok regne med i vores skønne land.

Men intet er jo så galt, at det ikke er godt for noget… vel?:-)

Det syntes jeg i hvert i fald – og især fordi de mindre solrige dage i den grad kan nydes, med en rigtig chic flic!!!

Jeg har fundet nogen favoritter som uden tvivl kan ses mere end én gang! Jeg kan ikke udvælge en favorit, da de alle er kanon gode på hver deres måde!! De kan både ses alene eller i selskab med dine tøser, til en skøn movie night!

Uanset om du når, at se dem til sommer, så sørg for at se dem! De er uden tvivl det værd!

1. The devil wears Prada


Kort opsummering (komedie,drama);

Nyuddannet Andy Sachs som er journalist, lander et job på det top modebevidste magasin Runway. Det er ikke lige jobbet hun havde håbet på, da mode er det sidste hun har forstand på, men alt det ændrer sig relativt hurtigt! Til trods for en ulidelig chef og utænkelige arbejdsvilkår, lærer Andy mere end hun havde regnede med!

2. Dirty Dancing 


Kort opsummering(drama, romantik);

Den unge pige Baby, møder under et sommerophold med familien, den noget ældre danseinstruktør Johnny. Hurtigt udvikler Babe’s interesse sig både for den forførende dans som Johnny underviser i, men ligeledes i Johnny!

3. Crazy, Stupid, Love.


Kort opsummering (komedie, romantik);

Cal er en midaldrende mand, hvis ægteskab er ved at gå itu og hvis kone er ham utro. Imens separationen står på, forsøger Cal at genskabe sig selv og kaste sig ud i dating-gamet. Det er ikke just så nemt som det ser ud, men med hjælp fra den yngre (og lad os bare sige det som det er: toplærke) og selvsikre Jacob, går det bedre end Cal turde håbe. Der er bare én ting i vejen for dating. Cal vil stadig vinde sin kone tilbage! Og for at gøre det hele endnu mere krydret så falder Jacob lige pludselig for én, som Cal ikke ligefrem “godkender”!

4. Pretty woman


Kort opsummering (romantik, drama);

Edward, som er en eftertragtet og velhavende bachelor, møder tilfældigt en aften Vivian, som er prostituerede, da han spørger om vej. Det ender med, at hun tilbringer natten med ham, og da han senere får brug for at have en kvinde som ledsager til forskellige forretningsarrangementer, hyrer han hende for hele ugen. Det ender selvfølgelig med meget end det, og eventyret kan du selv få lov til at se:-)

5. Thelma & Louise

Kort opsummenring (komedie, drama, powerwoman faktor!)

Dette er en klassiker uden lige! Den handler kort fortalt om to forskellige kvinder, som er veninder og som hver især tager kampen i egne hænder for at forsvare sine rettigheder (lidt bogstaveligt vil nogle mene), mens de flygter fra deres begrænsede og ufrie liv! Filmen blev også nomineret til seks oscars og vandt én for bedste original manuskript!

6. Sex and the City – the movie!

Kort opsummering (drama, komedie, romantik);

Du kan umuligt have undgået at se Sex and the City serien – om ikke andet et enkelt afsnit, eller i mindste fald hørt om den! Filmen fortsætter hvor serien slap, men du kan sagtens hoppe ned i filmen, selv hvis du ikke har set serien! Kort fortalt omhandler filmen de 4 veninder som er hinandens ét og alt, og er der for hinanden ‘in good times and bad times’! Carry, hovedpersonen, skal giftes, men ikke alt går efter planen, og inden tøserne ser sig om, er de alle 4 på bryllupsrejse med Carry i Mexico! Grin, græd og nyd den – den er afslappet på den fede måde!

7. The Great Gatsby

Kort opsummering (romantik, drama);

Den her film er så smukt lavet, at alene det fortjener max stjerner og oscars (nå ja det fik den også)!… men handlingen er endnu bedre! Jay Gatsby har en fortid som de færreste kender, og som han selv helst ikke taler om. Han er manden som alle ved hvem er, men ingen rigtig kender. Manden som holder de vilde fester, og bor i det enorme palads. Der én person der ved noget om ham. Det er den smukke Diasy, som Jay til evig tid tænker på, og som har stjålet hans hjerte. Jay er utrolig målrettet i sin vej for at vinde Daisy, til trods for at Daisy er gift, men ikke alt Jay forestiller sig være sandt er det. En smuk historie….

8.  27 Dresses

Kort opsummering (komedie, romantik);

Jane er typen der altid er der for alle sine veninder, ja hun har sågar været deres ‘bridesmaid’ hele 27 gange. Selv er hun single, men med et ret stort crush på sin chef, som hun venter og håber snart vil gengælde hendes følelser. Det kommer så ikke til at gå helt efter Janes hoved, og slet ikke når hendes lillesøster kommer til byen.

9. Titanic

Kort opsummering (drama, romantik);

Gør kleenex klar, fordi du kommer ikke igennem uden. Dette er endnu en af de der klassiske film som du uden tvivl kender og som er et must at have set mindst én gang i sit liv! Filmen handler om skibet Titanic som, spoiler-alert- synker (jeg er ret sikker på at du ved det her!). Men sidehistorien er jo meget mere spændende, da den handler om kærlighedshistorien mellem den velhavende og smukke Rose og den charmende fattige Jack. Du ved hvordan den ender, men uanset er den et se værd!

10. The notebook

Kort opsummering (romantik, drama);

Kleenex frem igen! Dette er nok en af de bedste kærlighedshistorier jeg nogensinde har set på film! Igen er vi ude i kontrasterne univers, hvor den fattige og meget målrettet Noah (Ryans back!!!), falder pladsk for den rige og flyvske Allie. Allies forældre har hendes fremtid planlagt for hende, og det tror hun i en grad også hun har selv… men der er altså ikke noget, der kan stoppe den vilde, uimodståelig, fandenindvoldske kærlighed som eksisterer mellem de to! Det bliver ikke en nem vej,…. men hvor der er vilje, så er der vej!

Det var min top 10 chic filcks som er et summer must see! Så nu kan du roligt glæde dig til det næste skybrud – find allerede din yndlingsfilm nu!

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone