I N D R E T N I N G

Have inspiration

Sommeren er en fantastisk tid til at komme ud i naturen og nyde den! Man kan også skabe små natur oaser i egen have eller terrasse/altan, som man kan fylde med smukke blomster, planter og krukker og ellers bare nyde i lange baner!

Lidt inspiration kan man til enhver tid finde i de forskellige havecentre. Her får I lidt inspiration fra Ancher’s havecenter i Hundig – og der er meget at finde her, kan jeg lige love for!!Havecenteret er kæmpe stort og opdelt i forskellige områder. Nogle områder er til bestemte slags blomster, andre til planter, eller kaktusser osv…Jeg var personligt vild med disse ‘vilde’ mark blomster som jeg kalder dem!Der var sørme også en lille dam med fisk, hvis man skulle blive inspireret til at lave sådan en i egen have…
De store drivhus haller var lange og fyldte med blomster, at det var næsten svært at vælge…Indenfor var der krukker til enhver smag, størrelse og farve og her ser I kun et lille udsnit fra den “grønne” afdeling…Der var også havemøbler og smukke statuer at vælge imellem…
De her roser faldt helt klart i min smag! De ligner en vild blanding i striber og hedder helt perfekt ‘Hanky Panky’ roser! De skal hjem i min have på et tidspunkt!!!Så var der det romantiske inspirations hjørne. Hvis man kører stilen hele vejen, kan man virkelig få en fin og romantisk præget have! Ikke just i min smag, men smukt var det da stadigt!

Min kære mand havde sørme også et formål med turen til havecenteret- nemlig et lille projekt han pønsede på, som bl.a, indebar køb af store fine hvide sten, og nogle fine kaktusser.

Det færdige projekt endte med dette fine store bede, som min mand selv byggede, malede og plantede de fine kaktusser i. Så har det udover at se så fint ud, en funktion, som består i at holde paraplyen på plads! Ikke dårligt vel:)Så hvis du er blev lidt inspireret og motiveret, så er det om at finde dit nærmeste havecenter eller besøge Ancher’s i hundige, hvis du har mulighed for det, og gå i krig med et projekt!

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone