I N D R E T N I N G, L I V S T I L

Dots & Stribes – en virksomhed i vækst

Det sker ikke over nat, at en virksomhed er oprettet, stiftet, igangsat og med profit. Men til gengæld så kom idéen over nat.

Dots &Stribes

Da Bettina var på barsel med sit tredje barn, vågnede hun en morgen fyldt med ideer. “Ideerne kom nærmest i en drøm!”, fortæller hun, da jeg er ude og besøge hende i hendes smukke hjem, hvor webshoppen ‘Dots & Stribes’ kom til live og den dag i dag er i fuld vækst!


Bettina Breinholdt Groth og hendes ægtefælle Sten har altid tænkt, at de på et tidspunkt havde lyst til, at skabe noget som var deres og skabe det fra bunden. “Det ligger også i familien, at man driver selvstændig virksomhed, så det var også bare et spørgsmål om tid før vi startede vores”, fortæller Bettina.  ‘Dots & Stribes’ blev det første resultat af de mange drømme og ideer, som ægteparret havde og stadig er ved at udleve.

“Hvordan kom du så på ideen?” spurgte jeg, hvor Bettina fortæller, at ideen faktisk udsprang af hendes egen mangel på at finde en butik /webshop, som kun forhandlede lækre ting til hjemmet med striber eller prikker. Med andre ord, der måtte være et marked for det, da hun selv var sin egen første kunde, så at sige!

Dots &Stribes

‘Dots  & Stribes’  udvælger nøje deres produkter med fokus på kvalitetsdesign med prikker og striber. “Vi elsker design med prikker og striber, så enkelt kan det siges” siger de begge.  Bettina viser mig sit ‘idé board’ som nærmest minder om et Pinterest board. “Jeg skal kunne se produkterne for mig, før jeg udvælger dem” siger hun, mens hun viser mig de mange forskellige produkter hun nøje har kikket på og valgt til og fra.

Dots &Stribes

Dots &Stribes

Webshoppen forhandler for tiden produkter fra mærkerne Blommingville, Helbak, House Doctor, IDcreAtions, Scherning og DAY Home. “Vi forsøger hele tiden,at finde flere produkter fra nye mærker som vi kan tilføje, men det er vigtigt for os, at vi selv bestemmer hvad vi ønsker at forhandle”.

Webshoppen blev etableret i oktober 2015, og åbnede i december 2015. “Vi er stadig nye på markedet, men der sker en udvikling hele tiden, og det går den rigtige vej” fortæller Bettina yderligere.

Dots &Stribes

Webshoppens har et stort fokus på lækre nips til hjemmet, som både er fine, men også praktiske, men forhandler ligeledes smukke øreringe fra Sherning.

Dots &Stribes

Dots &Stribes

At starte en virksomhed som Bettina og Sten har gjort, ligge sin tillid og energi i det, kræver en del mod og tro på sig selv og sine ideer. Det er der ingen tvivl om, at ægteparret i den grad gør, og det vil vi fra chickchats side i den grad, understrege vores beundring for. Derfor bringer vi denne artikel, for at ‘skubbe’ lidt til alle jer, der sidder og brænder inde med fantastiske ideer, som endnu ikke er blevet udlevet. Det kræver naturligvis sit forarbejde, men alt starter  et sted – og hvis du gør dit forarbejde godt, og aldrig mister troen på dig selv og dine idéer, så kan din idé gå fra en hyggelig tanke, til en virksomhed med profit som du lever af.

Så opgiv aldrig drømmen – og TRO på dig selv!!!

Dots &Stribes

Konkurrence

Med denne artikel, følger ligeledes en ret lækker konkurrence, hvor du kan vinde lækre ting til hjemmet fra Dots & Stribes.  Alt du skal gøre, er at gå ind på Chickchat Magazines facebook side, som i øvrigt hedder chickchat.dk) finde konkurrencen på vores side og fortælle os hvilken af disse tre produkter du kunne tænke dig at vinde;

  1. Øreringe fra Scherning (du vælger selv hvilke:-))

  2. Knager i keramik fra Bloomingville til en max værdi af 350 kr. (du vælger selv :-))

  3. Lækre opbevaringskasser fra House Doctor til en max værdi af 300 kr. (du vælger selv :-))

konkurrence

Du kan se hele store udvalg på ‘Dots & Stribes’ hjemmeside dotsandstribes.dk lige her og kan med fordel også følge webshoppen på deres facebook side, som hedder Dots & Stribes, og som regelmæssigt bliver opdateret med nyheder

Konkurrencen løber på chickchat Magazines facebook side til og med lørdag den 28. maj 2016 – og vinderen trækkes og offentliggøres søndag den 29. maj 2016 under sektionen ‘Livstil’.

Held & Lykke!

 

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone