K L U M M E N

Indre Balance – din tid…

I en hverdag hvor alt skal gå ekstra hurtigt og vi samtidig skal have energi og overskud, kræver det ofte, at vi finder noget indre ro og indre balance.

Det kan gøres på mange måder.

Nogen holder af yoga og dyrker det fast hver dag eller én gang om ugen, andre mediterer 10-15 min dagligt og genvinder på den måde lidt ro og overskud i den hektiske hverdag, og så er der også dem, der har deres helt egen måde, som fx i al sin enkelhed består af en lang tur med hunden eller alene, måske langs stranden eller i skoven, så længe man er ude i naturen og får hvilet hjernen og mest af alt sjælen.

Det er vigtigt at have tid til den ro. Det behøver ikke at vare flere timer, du kan nøjes med 10 min om dagen, det behøver heller ikke at være hver dag, du kan nøjes med 1-2 faste dage om ugen, det er faktisk helt op til dig selv hvor meget det skal fylde, hvornår og hvad du vil gøre, for at lade ro falde over dig, og bringe dig og din krop og sjæl i balance.

Men – det er vigtigt, at du gør det. Finder tiden til det!

Uden en indre ro og indre balance, kan det hele boble lidt over og det fører kun til én ting: Stress.

Så gør dig selv den store tjeneste og tænk over hvad du syntes er rart og hvornår du føler, at der falder ro over dig. Brug lidt tid på at finde svaret. Du kan sikkert mærke det, hvis du mærker godt efter. Derefter lav en fast aftale med dig selv om, at du vil bruge tid på, at være i balance. Som sagt, behøver det ikke være mere end 10 min dagligt eller 1 time hver søndag morgen. Men sørg for at holde den aftale med dig selv. Uanset hvad!

Husk at du skal helst være alene om dette – det er din tid og din indre ro. Fokus skal være på dig. Mindst lige så vigtigt, så skal der helst ikke indgå nogen elektroniske apparater i din øvelse. Noget baggrundsmusik kan dog gå an, hvis det afslapper kroppen, istedet for at varme den op.

Du vil efter en måneds tid, mærke at du føler, at du har en tand mere overskud og tænker den smule mere klart. Du er mere i balance med dig selv.

God fornøjelse :-)

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone