S K Ø N H E D

En solid neglelak

Lange og stærke flotte feminine negle – Jeg synes det er så smukt og kvindeligt. I wan’t! Har ledt hele livet efter en måde at få dem, har gentagne gange fået lavet akrylnegle, som virkelig løser opgaven. Bagsiden er, at hvis man ikke bliver ved med at lave dem, ser ens negle helt ødelagt og grimme ud, indtil de er vokset ud på ny – og det tager uendelig lang tid. STORT SUK herfra!

Jeg har i lang tid brugt strenghtening treatment base fra Essie, som har givet mine negle fornyet levetid. Hvis I leder efter en kur, kan jeg klart anbefale denne.

Den næste udfordring har været, at finde en neglelak som skinner lige så meget, som et sæt acrylnegle, men ikke ødelægger neglen, når den skal af.

Jeg faldt over et tilbud fra Opi i lufthavnen, sidst jeg var ude og rejse. På pakken står, at resultatet er ligesom gelenegle og man skal ikke bruge UV lys til at lave dem.

Jeg synes resultatet var flot, de skinnede og farven lå jævnt. For mit vedkommende var testen om de nu holder længere end til første gang man bruger hænderne, og den første rids eller første hak opstår.

OPI neglelakJeg må indrømme at dette sæt fra Opi sammen med den røde neglelak, til dato er den bedste neglelak sammensætning jeg har prøvet. Jeg havde den samme farve på i 8 dage, før jeg synes det så for grimt ud. Og det skyldtes hovedsagligt mine negle som flækkede, og ikke at neglelakkene var skraldet af i store flager.

Så uden tvivl – thums (or nails) up!

Opi har fået en ny fan!

skrevet af Lene Andersen

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone