L I V S T I L

Coffee table books & Chanel

Chanel

Coffee table books….

I har nok hørt udtrykket før, som dækker over ‘pynte bøger’ som blot er til stede for at pynte fint i interiøret. Som udgangpunkt bryder jeg mig ikke om et begreb, hvor bøger kun er til, for at pynte. Bøger har for mig altid været en kilde til viden og inspiration. Nogen er mere farverige end andre, men de har alle sit helt eget formål.

Jeg må indrømme at jeg er fan af de fleste… altså bøger! De faglige, de farverige, de inspirerende og også dem, der tager der med på en rejse af fiktion!

I den her artikel vil jeg nævne et par bøger som, ikke bare pynter (til trods for de er fine at se på), men som fungerer som inspirationskilde til indretning og stil, nemlig Naja Munthes ‘Fashionable Living’ samt Daniele Botts ‘Chanel – Collections and Creations’.

'Cofee table books'

Begge bøger har både smukke billeder af stil, men giver også en del inspiration til både indretning til hjemmet, herunder særligt Naja Munthes bog, og til den personlige modestil fra Daniele Bott’s bog.

'Cofee table books'

Min favorit er ‘Chanel’ bogen, som jeg kalder den, fordi man får et større indblik i hvem Gabrielle Bonheur “Coco” Chanel i virkligheden var, og hvordan hendes markante idé til kvinders mode, ændrede modebilledet for altid! Et stilsikkert ikon, som du i den grad bliver motiveret af at læse om!

Så når du finder smukke bøger som vil pynte i dit hjem, så vælg nogen der interesserer dig og giver dig inspiration. Bøger kan aldrig bare være et pynte genstand!

God læselyst!

 

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone