L I V S T I L

IN live event 2016

Som redaktør for Chickchat Magazine forsøger jeg konstant, at opdatere mig på hvad der er in, hvad der er passé, hvad vi snart kan glæde os til og hvad der er godt for os. Der er ikke altid lige nemt, da mode- og skønhedsbilledet nogen gange ændrer sig med lynets hast.

Derfor skulle der ikke meget overtalelse til, før jeg med stor glæde tilmeldte mig magasinet IN’s ‘IN Live event’. Et event hvor jeg både kunne opdateres på alt det nye og in, og samtidig nyde dagen på en afslappende måde.

Eventet blev afholdt i Bella Sky, hvor dagen bød på et utal af herligheder og en masse gode updates på mode-, rejse- og skønhedsfronten!

IN live event 2016

Dagen startede kl. 10 på en ualmindelig smuk og solrig lørdag og fortsatte til ca. kl. 17 om eftermiddagen. Der blev uddelt et program, hvor man var sat på et hold, og skulle igennem flere forskellige spændende workshops. Herunder mode-, skønhed, rejser- og træning workshop.

Men først og fremmest kunne man lige ane den stor foyer, hvor flere stande havde sat op til lidt lækker pauseshopping (til en favorabel pris selvfølgelig), mens der var mulighed for kaffe, frugt, vand og naturligvis billeder, hvis man var til det.

IN live event 2016

… lidt vigtig kunne man da i hvert fald, få lov til at føle sig et kvart sekund :-)….

IN live event 2016

GDH (som iøvrigt står for Good hair day, hvis du ikke vidste det), var klar til at skabe smukke looks og give dig personlige fif hele dagen, hvis man havde lyst til det…

IN live event 2016

Trümph stod klar til at måle bryststørrelse og give dig en fiting. De havde hertil deres super lækre og nye Magic Boost bh’er  med til salg og nøj de er jo smarte. Ingen bøjler og alligevel gør den arbejdet, så brysterne sidder præcis som de skal!

IN live event 2016

….derudover blev der givet fif om løb og balance og en lækker rabat på de friske løbesko…

IN live event 2016

…. naturligvis blev der også budt på lækker frokost og bobler, samt dessert og kaffe… Vi skulle jo nødig sulte efter alle de indtryk!

IN live event 2016

…og for at gøre det hele endnu bedre, stod der 5 top lækre og nye Mercer klar, til at blive prøvekørt, og nej jeg mener ikke på parkeringspladsen i 5 min, men op til 25 min ude i byen og på motorvejen. Hold da op en fed oplevelse. Det er ikke hver dag, man afprøver en sport coupé, som rammer 100 km/t på 2-3 sekunder . Den fik jeg desværre ikke lov til at tage med hjem, men til gengæld…

IN live event 2016

…. gik man ikke tomhændet hjem. Alle fik en rigtig fin goodiebag til en samlet værdi af ca, 1000 kr. Herunder både lidt til ganen, lidt at læse, lidt at smøre på huden, noget praktisk m.m. Hvis man var ekstra heldig, så vandt man i en af de mange lækre konkurrencer der blev afholdt for alle fremmødte på dagen. Det var jeg desværre ikke, men goodiebagen var heldigvis ret lækker i sig selv:-)

Dagen var ret fantastisk og noget jeg varmt kan anbefale til alle kvinder i alle aldre. Der var både plads til hygge, afslapning, god mad og nye oplevelser.

Hold øje med IN’s hjemmeside lige her, hvor redaktionen løbende ligger nyheder op, omkring hvornår de forskellige events finder sted og hvor billetter kan købes.

 

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone