M A D

Fastfood broccoli

Broccoli

Det er ikke, fordi vi forbinder broccoli med fastfood ligefrem, nok mere med sundhed. Broccoli er faktisk kendt for at være en af de sundeste grøntsager der er, da den er propfyldt med gode næringstoffer, folinsyre, B5- og B6-vitaminer, jern, calcium, zink og meget mere. De er en rigtig god kilde til protein og fylder desuden dine tarme med mange gode kostfibre.

Ikke desto mindre vil jeg gerne dele en opskrift med Jer (hvis man overhovedet kan kalde det for en opskrift :-)), som jeg kalder ‘fastfood’ broccoli’, da den simpelthen er lynhurtig at lave, og egner sig til de der dage ,hvor madlavning er sidst på din ‘to-do-liste’.

Alt du skal bruge er;

  • Knorr Broccoli suppe – ja den færdiglavet suppe (kan købes i de fleste supermarkeder – det er denne her jeg mener)
  • Bacon strimler
  • Croutoner ( lav dine egne, ved at riste brød/rugbrød i ovnen, og skære ud i små firkanter)
  • Creme fraiche (1-2 tsk.)

Broccoli Croutoner bacon

Du varmer suppen op, mens du steger bacon og griller dine croutoner i ovnen . Det tager ca. 10-15 min. Når suppen bobler lidt er den klar. Den smages til med salt og peber og anrettes i en suppeskål med bacon og croutoner samt 1-2 tsk. creme fraiche. Det smager så lækkert!!!

Broccolisuppe

…og så er det super nemt at lave (varme op med andre ord) og fordøjes med god samvittighed, da det strutter af sundhed (ja selv baconen :-))!

Broccolisuppe

Hvis du ikke er så meget til den færdiglavet suppe, så kan du finde en lækker opskrift på hvordan du laver din egen broccolisuppe  helt fra bunden, lige her.

Bon appetit!

[Kilder ‘Beauty Foods’]

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone