S K Ø N H E D

Goodiebox marts anmeldelse

GoodieboxmartsLad mig starte med at sige …. WOW!!!!

Selvom jeg kun har været Goodiebox medlem i 3 korte måneder, så vil jeg vove at påstå, at i marts måned, overgik Goodiebox sig selv max!!! Man bør nok tilføje, at dette skyldtes både, den top lækre sammensætning af produkter, at samtlige produkter var i fuld størrelse, og at Goodieboxen blev udviklet i samarbejde med Danish Beauty Awards.

Goodieboxmarts Hvad fik man så med i den her omgang!? 6 stk. ‘A winner’!

1. Maria Nila Luminous Colourbox Masque – (pris 209 kr) 100% veganske, lette og lækre hårkur til alle hårtyper, som både dufter frisk at granatæble, men også gør håret blødt og glansfuldt.

2. The Body Shop Honey Bronze Tinted Leg mist (185kr)- Dette er det eneste produkt jeg ikke selv har testet, men har hørt fra andre skulle være top lækkert, nemt at bruge og give den der lette sommerglød farve!

3. Gosh Copenhagen -Defining brow gel (79 kr) – Kan ikke leve uden! Den er på højde med min mascara- dvs. uanset hvad, så kan jeg ikke smutte ud hjemmefra uden mindst de to produkter påført mig!

4. Karmameju Star micellar water (149 kr) – Er et fantastisk vidundermiddel, som både renser din hud for makeup rester (også øjne!) og toner huden og giver den en frisk glans. Den sparer dig med andre ord et par minutter på badeværelset og et par klejner i pungen- dobbelt win!

5. Jorgobé white tea balancing dagcreme  (168 kr) – Skønne fantastiske creme- dig har jeg ledt længe efter!!! En multicreme der både kan bruges dag/nat og efter maske. Den har en særlig evne, som gør, at den tilpasser sig din hudtype og regulerer efter om du har tør eller fedtet hud. Det er da virkelig sejt gået til ‘sølle’ 168 kr. – som uden tvivl vil få mange kvinder til at forelske sig i den! Dertil dufter den delikat og føles rar på huden!

6. Ecooking multibalm  (99 kr) -En læbepomade til alt og uden hormoner eller  parfumer, men i en lække let indpakning og dejlig blød at smøre på!

Der var ialt produkter for næsten 900 kr – købt for 159 kr inkl. levering -not a bad deal at all:))

Samlet set er alle produkterne i denne omgang ‘winners’ og det må vi da lige give en ret stor tak til Goodiebox for – TAK!

GoodieboxmartsMin egen favorit er uden tvivl Jorgobé white tea balancing dagcreme. Jeg tør næsten indrømme, at den er mindst lige så god som min hidtil, all time favorite ‘Delicate skin’ fra Amazing Space, dog meget billigere (da den anden koster “små” 550 kr. – aw).

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone