I N D R E T N I N G

Lamper til forskel

Belysning er én ting. Det skaber farve og varme. Selve lampen til gengæld, giver udtryk for stilen du forsøger at skabe. Lampen skal spille sammen med resten af interiøret i et rum og den skal samtidig være detaljen som også er praktisk.

Stilarter er der mange af, men heldigvis er der lige så mange lamper til at matche. Jeg har personligt en forkærlighed for tre stilarter, – det elegante, det industrielle look og det nordiske-,  som ikke som sådan skal mixes sammen, men for sig står smukt. Lamperne til, har jeg fundet til jer lige her;

Lamper til forskel

[De enkelte fotos i collagen er lånt fra Ellos.dk, hvor samtlige lamper kan købes]

På den elegante front, er jeg ret vild med lamperne;

Bordlampe Ananas (nr. 1)  til 499 kr. -Lampen er trendy og samtidig elegant. Første gang jeg spottede lampen var på tv, da jeg så den bedste serie der findes, ‘House of cards’ og en tilsvarende lampe (dog lidt finere og uden tvivl dyrere) havde sin plads i det Ovale rum i Det Hvide hus. Lampen findes i flere farver.

Bordlampe Tiara (nr. 2) til 699 kr. Smuk og elegant lampe, som med sine klare akrylkrystaller tilfører lidt glamour i ethvert rum hvor den står.

Bordlampe Nirmana (nr. 3) til 499 kr. Lampen med den sorte hat. Den er der så mange versioner af, men denne er ekstra elegant grundet den fine metalfod, som skaber et stilsikkert look, uanset, om den pryder på et sidebord nær sofaen eller i entreen på kommoden.

Til den industrielle (og nordiske) stil har jeg ligeledes fundet 3 smukke og edgy lamper, som er super trendy;

Bordlampe Inbox (nr. 4) til 699 kr. Kantet elegant lampe i form af pære i en glasbox med kant. Den her type lampe skal have sin egen plads, hvor den er i centrum – og ikke kun dens funktion i form af belysning. Fx kan den med fordel placeres i en reol i et rum for sig.

Bordlampe Plumber (nr. 5) til 1399 kr. Vandhane pæren som jeg kalder den, da den ligner det. En lampe med ekstra rå faktor, som den var taget ud af en oldgammel fabrik (bortset fra, at den nok ikke var opfundet i det her format dengang). Du kan bruge denne lampe i soveværelset, kontoret, stuen eller spisestuen. Den vil uden tvivl passe med et rum som i farven er holdt i natur farver med præg af det industrielle.

Bordlampe globe (nr. 6) til 899 kr. En finurlig lampe i form af en globus. Den er diskret, men ikke sådan at den forsvinder i rummet. Den giver lige noget ekstra til de magasiner der ligger på gulvet. Stilen er mere over i det nordiske, men har en smule fra den industrielle stil.

#Tip- Køb lamper som noget af det sidste til det rum du skal indrette. Når du har dannet dig et overblik over hvilken stilart du vil have i rummet, kan du nemmere finde en lampe, som passer perfekt og netop sætter et punktum over stillen i rummet.

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone