S K Ø N H E D

Månedens skønhedsprodukter & anmeldelser

Kender I Goodiebox?

Det gør I sikkert. Nå men det gjorde jeg  i hvert fald ikke indtil for en måned siden:)

Jamen konceptet er ret simpelt faktisk. Man abonnerer på en Goodiebox, hvilket alt i alt med fragt koster 159 kr om måneden, og får hver måned tilsendt en Goodiebox.

Hvad er en Goodiebox så? Jamen en Goodiebox er en fin æske som er fyldt med skønne godter til din skønhed. Det kan fx være en læbepomade, en hårbørste, en lækker scrubbecreme og meget meget mere. Nogle af produkterne vil være i sin oprindelig størrelse, mens nogle er i en lidt mindre størrelse. Det er alverdens kendte mærker man modtager, og derfor ikke bare ét type mærke.

Jeg kastede mig ud i en Goodiebox af en helt simpel årsag: for at teste en hel masse, så jeg kan fortælle Jer hvad der ‘a winner’ og i den grad hvad der er ‘ a loser’. Det er jo normalt ikke til, at finde hoved og hale i alle de produkter der er på marked i øjeblikket, og derfor syntes jeg selv, at det er meget rart at læse blogs, hvor ‘ægte mennesker’ (jaja vi er alle ægte, men nu mener jeg personer, som ikke har en personlig interesse i at sælge produktet, og derfor er hudærlige) bedømmer nogle af disse produkter. Nu tænker I sikkert, at blogger oftest modtager produkterne gratis, og derfor roser dem til skyerne. Dette er sikkert også rigtigt for nogle blogger, men ikke alle hvis du spørger mig. Uanset, så køber jeg min egen Goodiebox og får den ikke gratis, og derfor får I den brutale sandhed fra mig – no bullshit mister!

De produkter jeg har fået testet i løbet af januar måned kom i denne fine boks;

Goodiebox januarDer bliver gjort lidt ud af det må jeg indrømme, da æsken er fin og indbydende og der følger en fin folder med, hvor der står lidt om de forskellige produkter, samt hvorvidt de er i sin originale størrelse eller en mindre størrelse.

Goodiebox januarSå får man dertil en lille ‘velkomsthilsen’ som oftest har et overordnet tema for produkterne man modtager. I januar var det ‘Refresh-Reboot’Repeat’.

Goodiebox januarSå kom vi til selve indholdet:-)

Goodiebox januarLad os starte fra en ende af.

Carmex Lip Balm – 29,95 kr. (fuld størrelse)
En læbepomade med attitude! Den her er jo en klassiker og de fleste af jer kender den. Den gør noget rigtig godt for dine læber, nemlig holder dem godt fugtet så de ikke sprækker. Den lille fine krukke er super god i størrelsen og man når ikke, at blive helt træt af den, inden man er færdig med den. Den har attitude, da den lige giver dine læber et frisk ‘sus’ efter påføring. Til prisen er den uden tvivl ‘a winner’.

Emite Makeup Tan Booster Bronzer – 26.00€ (fuld størrelse)
En bronzer i en meget fin og neutral farve (i forhold til andre bronzer). Den er let i konsistens og minder mest om en pudder. Jeg har brugt den istedet for min mineralpudder, og der var ikke voldsom meget forskel (bortset fra, at mineral pudderen dækkede lidt bedre trods alt). Der er intet galt med den, men heller ikke noget wow produkt. I forhold til prisen, er jeg desværre nød til at stemple den ‘a loser’, da den ikke er værd sin pris.

Isangs Antioxidant Ansigtsolie Ylang Ylang- 105 kr. (fuld størrelse)

Her har vi et produkt som kan noget lækkert. Der er tale om en lækker olie med en Ylang Ylang duft, som du stort set kan bruge til alle dele af kroppen. Jeg har brugt den på ansigtet efter at have anvendt en scrubbemaske, og den gik rigtig fint ind og fugtet min hud og gav mig fløjsblød fornemmelse. Jeg har planlagt at bruge den til håret også, hvor man massere den i hovedbunden inden sengetid, og ellers vasker ud om morgenen. I forhold til de olier der er på marked, så må jeg indrømme, at den har en fornuftig pris, den opfylder de forventninger man har til den, og så er den altså ‘a winner’!

Sanex AtopiCare Håndcreme – 32,95 kr. (fuld størrelse)
En håndcreme der er uden parabener, lugter lidt af hospital, trænger super hurtigt ind i huden og holder et par gode timer. Ingen revolution her, men den lover nu heller ikke noget ekstaordinært ud fra pris og førstehåndsindtryk. Ud fra prisen vil jeg bedømme den som ‘a winner’!

Omoi! Anti Ageing Eye Oil – 280 kr.
Et produkt der ikke virker! Nu ved jeg ikke om det er lige det her produkt som jeg modtog som ikke virkede, eller om det er sket for det mærke før. Det er meningen man bruger ‘rolleren’ til, at massere let olie ved øjeomgivelserne. Når ‘rolleren’ så ikke virker, eller i hvert fald ikke uden den form for kraft anvendelse, man på ingen måde har lyst til at anvende ved sine øjenomgivelser, så er det ret svært at teste. Så desværre får den ingen anmeldelse!

Loqi Tote Bag – koster 9.90€ (fuld størrelse)
Hold da op den er grim! Det er nu en smagssag om man er til de farver og mønstre – jeg er IKKE!. Anywho, det er en indkøbspose pakket ind i en lille bitte ekstra pose med lynlås. Ja den er smart at have med i tasken, og ja vi må tænke bæredygtighed og jeg skal komme efter dig – men sig mig lige engang – er den sorte lynlås på posen ikke lavet ud af plastik???. I say no more! ….‘ a loser’, især til den pris.

Nu3 Økologisk Superfood trio Bar – koster 15 kr. (fuld størrelse)
En sund müslibar. Jamen dog. Hvad kan jeg sige om den. Den smager som müslibar nu engang gør. Intet hokus pocus eller vildt her. Men til prisen er den da ‘a winner’.

Vi ses i marts hvor jeg tester nye produkter og giver jer hudærlige anmelder!

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone