L I V S T I L

Glædelig jul og vi ses i det nye år!

christmas-baubleSå er den magiske tid på året næsten kommet.

Jeg elsker jul og jeg elsker december og venter næsten altid på at julen kommer, ligesom da jeg var barn! Men efterhånden så går måneden ret stærkt og året endnu stærkere. Men jeg glæder mig til, at tilbringe julen med familien og nyde den smukke tid i fulde drag!

Som I nok har bemærket, har der desværre været ret stille på bloggen her i december. Dette skyldtes nogen private ting som har prioriteret og som desværre ikke efterlod særlig meget energi tilovers. Men derudover, så har jeg også gået rundt og pønset på nogen ting mht. bloggen. Jeg vil ikke helt afsløre hvad, men kan sige så meget at bloggen bliver midlertidig lukket fra nu af og frem til februar 2016 og får et make-over og en lidt ny funktion .-) Jeg glæder mig utrolig meget til at sætte igang med at lave ændringerne og særligt til at dele dem med alle Jer!

Men nu vil jeg ønske Jer alle en Glædelig jul og håber I får fejret den med jeres nærmeste og får en fantastisk aften!

 

Mange juleknus

Paulina

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone