I N D R E T N I N G

Når forestillinger kun er forestillinger…

Som I jo nok ved, så kastede jeg mig over at give stuen en ‘light’ makeover.

Det blev besluttet, at den ene væg skulle være mørkeblå og der skulle skabes et ‘Mad Men’ meets cozy & modern look. Der var mange forestillinger og tanker i luften og jeg syntes selv, at det gav meget god mening (i hvert fald i mit eget hoved :-)).

Virkeligheden var nu bare en anden!

Vi kastede os ud i det og min søde far tilbød, at male den ene væg mørkeblå (som ønsket).  Resulatet blev bare ikke helt som forestillet.

Mørkeblå væg[Jeg beklager billedekvaliteten, men jeg tog billede ret sent med min Iphone.]

Det var ikke fordi farven blev grim. Tværimod blev den rigtig fin og sådan dyb mørkeblå. Men det passede bare ikke til  vores stuen. Desværre.

Mine forestillinger røg lige til jorden, og skuffelsen ramte desværre. Hvis vi boede i en herskabslejlighed med høj til loft og kæmpe stue, så havde den dybe mørkeblå farve været helt perfekt. Men ikke til et 70’er hus – desværre!

Så hvad gør man? Tja – man maler da væggen over med en ‘realistisk’ farve, som rent faktisk passer til et 70’er hus!

Heldigvis har jeg verdens sødeste far, som kom allerede næste dag og fik det til at ske. Den ene dag var væggen mørkeblå og næste dag var den grå! Tak til den sødeste far!

Grå vægJeg må indrømme, at til trods for mine forestillinger var nogen andre, så er resultatet faktisk blevet ret fint og tilfredstillende.

Resten af stuen er også blevet dekoreret med dimser og dutter og det føles frisk og rart, at det ser lidt anderleds ud.

Lys og puderJeg har købt nogen fine lysholder og et duftlys samt fine pudder i blå og mørk turkis (alt sammen købt i H&M til ret billige penge :-)). Det er småting, men det pynter rigtig fint og er med til at skabe et lidt andet look, end det vi havde før :-)

Lys og puder Vasen er en gammel cocoon klassisker fra Holmegaard, som bare passer til stort set alle stilarter. Den har jeg nu haft i mange år. Men det er også rart, når man kan blande gammelt med nyt og det klikker sammen.

SueDen grå farve spiller utrolig godt til resten, som er i grå nuancer. Derfor kan jeg også tillade mig at pudderne og de små detaljer får lidt farve.

StuenJeg mangler stadigvæk at finde de helt rigtige plakater til væggen bag sofaen.

Jeg har et par ideer og nogen af dem, kan I se på mit indlæg “On my wishlist” som kommer senere idag :-)

Så selvom det ikke blev ‘Mad Men’ meets modern & cozy look, så tror jeg det bliver ret fint alligvel.

I skal nok se plakatvæggen når den er færdig (forhåbentlige inden månedens udløb hihi).

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone

1 Comment

Comments are closed.