L I V S T I L

Birthday pleasures

Den her uge har været skøn – eller så endte den i hvert fald skønt, fordi det jeg husker aller bedst er vores (altså mandens og min) ‘co’-birthday middag igår!

Nu har vi fødselsdage lige efter hinanden (virkelig – der er 1 uge imellem), så ‘co’-birthday er en ret god løsning som vi efterhånden bruger hvert år!

Vi havde kun den nærmeste familie til middag til en hyggelig og rolig aften, men ikke desto mindre blev aftenen super hyggelig og rar :-)! Jeg elsker at pynte bordet.

Man kan afprøve mange forskellige stilarter og give bordet et udtryk som gerne skulle falde i hak med den stemning man prøver at skabe. Igår gik jeg efter at skabe  en hygggelig, men samtidig lidt finere steming (hvis det giver mening :-)). Jeg fik brugt både mine fine nye rødvinsglas fra Luigi Bormioli, som forresten kan købes i Bahne, samt mine fine nye tallerkener fra Royal Copenhagen. Fint skulle det altså være til vores fødselsdag! Og så er jeg begyndt at samle på fine stofservietter. Dem på billede er købt i Zara Home i Rom, men kunne ellers også godt tænke mig nogen helt hvide, måske med et fint mønster!Så var der naturligvis også ‘pagne på menuen igår, og nu siger jeg det bare – damn’ that’s some good s***! Aj man altså, det er det bare. Punktum slut.

Det er første gang, jeg havde smagt den mørke Moét, og sagde straks til min mand:” Fra nu af drikker vi ikke andet end det her!” (a girl can dream can’t she hihi :-)!Så fik jeg også serveret denne her herlighed, som var intet mindre end en kaloriebombe, men en sundere én af slagsen (sund??!! …tænker du sikkert haha)!

Gateua Marcel kagen blev lavet på helt almindelig vis (dog med mørk chokolade istedet for mælkechokolade, og kokossukker istedet for almindelig sukker, på den måde ‘sund’). Men pynten fik til gengæld ‘all-in’ af bær! Jeg elsker bær, og derfor skulle der bare ske en ægte eksplosion af disse! Og ja, den smagte himmelsk!!

Resten af ugen var altså nu også ret hyggelig.

GreenifyI fredags fandt jeg denne søde butik i Fisketorvet.

Den byder på smukke potteplanter, som man i den grad kan købe sig fattig i (mere om det på indlægget “Planter is the new black”.HalstørklæderOg endelig fik jeg også erhvervet mig mine essentiels til efteråret – dvs. lækre uld halstørklæder! Der er ikke noget bedre til at accessorize din frakke til efteråret – og så er det bare lækkert med noget varmt om halsen!

Den grå af dem er fra Black Colour og lige nu til halv pris i Bahne, og den ternede er fra Samsøe & Samsøe og en dejlig fødselsdagsgave fra min søde svigerinde.

Så er jeg klar til efterår!

I må have en skøn søndag!

 

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone