I N D R E T N I N G

Planter is the new black

Uanset hvilket boligblad du efterhånden kikker i, så pynter der med potter indenfor hjemmets vægge. Det har stået på i noget tid nu, altså det her “potteplante fænomen”, men det er som om, det nu for alvor har fået et fodfæste i mange hjem.  Misforstå mig ikke, det er jo ikke fordi potteplanter er et generelt nyt koncept. Sørme ikk’ nej. Men det har ikke fyld særlig meget i mange år, og har nu langsomt genvundet sin plads i hjemmet.

Derfor blev jeg heller ikke meget overrasket, over at finde en decideret potteplante handler i Fisketorvet. Forvirre endelig ikke med en almindelig blomsterhandler. Næ nej! En vaskeægte potteplante handler, og så oveni købet en virkelig hyggelig én af slagsen!

Greenify hedder den lille eventyrlige biks. Og her finder du sandelig mange fine herligheder!

Jeg er ikke så god til navne på de forskellige planter, men der er aloe vera, kaktusser, figentræer, ananasblomster, drueblomster og fingerfilodendron og mange flere!

Butikken er også så hyggelig og når man står derinde, for man virkelig lyst til at købe sig fattig i potteplanter!

Nå men udover at Greenify er navnet på den fine og magiske potteplante butik i Fisketorvet, så er der faktisk et ret smart koncept som følger med  navnet!

Greenify har et ønske om at gøre byen lidt grønnere og hjælpe dig med at gøre det, – og helt efter dine egne ønsker og præmisser. Du kan på deres hjemmeside lige her,

fx fylde en altankasse med de planter du ønsker, og Greenify vil plante dem for dig, og levere dem til din dør! Arh men altså – så kan det ikke være nemmere vel!

Greenify

Jeg kom også hjem med min helt egen fine aloe vera plante!

Nu glæder jeg mig til at lære en hel masse om hvad sådan kan (i det omfang planter altså kan noget hihi)!

Men fin er den:-)

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone