L I V S T I L

Makeover confusion

Puhaa sikke en uge.

En dejlig uge, men også en travl én!

Jeg er i denne uge for alvor gået i gang med projekt “makeover på stuen”. Det er et projekt jeg har tænkt på i et par måneder nu, og nu skulle det være nu. Efteråret er generelt et godt tidspunkt til hjemme projekter, hvis du spørger mig. Det er koldere udenfor og man vil gerne hygge derhjemme (og hvad er bedre end et hjemme projekt:-))!

Nå men projektet altså, det går på, at vores ene væg skal males, så skal der laves plakatvæg på den modsatte væg, og resten af stuen skal styles op med accessories der matcher den nye stil. Stilen jeg går efter, har jeg valgt at kalde; Mad Men møder moderne, men hyggeligt! Nu må vi se hvad det bliver til hihi:-) Det første jeg besluttede i denne uge er væggens farve. Den skal være blå. Sådan dark moon blue. Stadig livlig, men mørk nok til den stemning jeg går efter. Nok en af de to sidste farver i ser ovenover!

Jeg har lokket min søde far til at kikke forbi og male væggen snart, så glæder mig til det!

I skal nok få before and after billeder! Men mere om det snart!

Udover projektet, så havde én vis én fødselsdag i denne uge. Ja jeg blev et helt år ældre- yubiiii eller noget…

Aj men så hyggeligt, som det er at holde fødselsdag, så er der jo ikke meget at råbe hurra for, at man er endnu et år ældre og en påmindelse om, at livet farer afsted. Men for ikke at lyde alt for depri her, så er fødselsdage da også livsbekræftende, især når man er sammen med sine nærmeste og også når man er så heldig, at få så smukke blomster som disse:) Ihhh jeg elsker blomster!

  Nå men udover fødselsdagen, som faktisk kun blev ‘semi’ fejret i denne uge (middagen holder jeg først om en uge:)), så er det jo blevet rigtig efterår, især her i weekenden!

Men selvom det regner og blæser udenfor, så er det jo oplagt at hygge derhjemme med en god te og måske endda noget lækkert til ganen:)

Det var netop det jeg tænkte, så idag kastede jeg mig over årets første æblekage!
Æblerne blev plukket fra havens æbletræ og er en perfekt blanding af syrlig og sød.

De blev vasket og skrællet og kogt til æblemos. Jeg tilsatte godt med kokossukker og et glas vand til blandingen, og rørte ellers godt rundt, mens æblerne simrede.Når æblemosen er klar skal den lige køle af mens man laver dejen.

Dejen kan laves på mange måder. Jeg har blandet mel, kokossukker, bagepulver, smør og ægge blommer sammen og efter de blev godt blandet, lagde jeg dej klumpen i køleskabet i ca. en time.

Når den er klar, så ligges den på formen og ‘formes’ godt til. Så får den 15 min i ovnen selv, og derefter putter man æblemos på, og igen i ovnen i ca.35-40 min.

Det færdige resultat dryssede jeg med mandelflager og lidt flormelis.

Så kan man ellers servere creme fraiche, flødeskum eller vanilieis til;)

Mums!!

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone