L I V S T I L

Anniversary

En erkendelse er nogen gange nødvendig! Den er ikke altid lige rar og man kan sørme også kæmpe imod, at tingene forholder sig som de gør. Men når man så når til den konklusion, at det ikke kan være anderledes, så er det vigtigt med en erkendelse!
Okey – det lyder som sort snak ikk’?!

En erkendelse er nogen gange nødvendig.

Sagen er den, at jeg er kommet til en erkendelse. Erkendelsen er, at jeg desværre ikke har den mængde tid, som jeg vil ønske jeg havde, til at blogge så meget som jeg ellers ville. Det betyder med andre ord, at dagens små glæder, fra og med sidste uge, ændrer titel til “Ugens små glæder”! Istedet for daglig updates på de små glæder, får I fremadrettet ugentlig updates!

Det skyldtes simpelthen, at jeg gerne vil skrive ting der har mere kvalitet! Om det så handler om små ting, så skal de stadig leve op til en vis standard (i hvert fald min egen:-)

Derfor håber jeg, I vil tage godt imod : “Ugens små glæder”!

TirsdagsbukketOvenstående blomster fik jeg lige købt mig på vej hjem fra arbejde i tirsdags – bare fordi :-)

De simple sommer blomster får Lyngbyvasen til at stå helt i baggrunden! Jeg elsker friske blomster, de får hjemmet til at se ekstra hyggeligt ud!

Bormioli glasI denne uge udkom mit indlæg till Bahne bloggen (du kan finde den her), om de elegante Luigi Bormioli vinglas. Jeg er helt pjattet med dem og får nok drukket lidt mere vin end jeg bør, bare på grund af de fine glas :-)

Sommer og sol“Du danske sommervejr altså…!”

Det har gemt sig en stor del af sommeren, men pippede pænt frem i hele sidste uge og weekenden hvilket var helt fantastisk. Danmark er skønt om sommeren, og havde man garanti på mindst 1 måned med solrigt, skyfrit og min. 25 grader, så havde man nok ikke behov for sommerejsen!

Nu holder min mand og jeg ferie både i Danmark og i Italien, så lidt sommer får vi uanset:-)

Amazing spaceI onsdags var jeg ude og råhygge med min dejligste sis Anna og vi blev sørme også forkælet, med pre-beach behandling på Amazing Space. Det var sååå lækkert og kan i den grad anbefales! Selve behandlingen bestod i, at kroppen først blev grundigt skrubbet med havsalt og olier, dernæst tog man et skylbad og blev efterfølgende masseret grundigt ind i silkeserum og mango&peber souffle (nøj det dufter skønt!). Huden fik en dejlig glød af behandlingen og jeg fik mig fortalt, at gløden kunne holdes ved lige, ved at tørbørste kroppen dagligt i 5 min. og derefter smøre den godt ind i lækre olier eller cremer! Det må jeg klart forsøge!

Når behandlingen oveni i det hele var sat 25 % ned, så var det kun ekstra dejligt (tjek ud Amazing Space månedlige behandlinger til særpris på deres facebook side).

4 år sammenI fredags fik jeg den smukke buket blomster af den dejligste mand på jorden, da det var vores 4 års bryllupsdag! Så kan man vist hellere ikke andet end smile!

Gateau Marcel

I lørdags havde vi familien på besøg til en afslappende sommer grill aften. Og naturligvis skulle mine gæster forkæles med denne lækre hjemmelavet Gateau Marcel kage med hindbær! Nøj den var mums og er uden tvivl på min top 3 af lækre kager!

Det var ugens glæder i en forkortet udgave, men med lige så høj faktor af glæde!

Håber også I har haft en skøn uge med små glæder!

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone