M A D

Blomkål i ostehimmel

Når det skal gå lidt hurtigt, som det skulle idag, og det skal være sundt og lækkert og man kun kan bruge rester fra køleskabet, så bliver man opfindsom!

Jeg tror jeg kalder den for ‘Cheasy cauliflower’!

Cheasy cauliflowerRetten består kun af;

  • Et lille blomkål (max 250-300g)
  • Lufttørret parmaskinke (50g)
  • Revet Elemmantaler ost (80g)
  • Salt og peber

Først renser du dit blomkål og ligger det i en gryde (i 4-5 store bukketer), hælder vand over og koger det i 12-15 min.  Når du kan se at blomkålen koger op, er den ved at være klar. Så hælder du vandet fra og lægger blomkålen i et fad. Nu river du parmaskinken i nogen stykker og fordeler over blomkålen. Så tilsætter du blot salt, peber (eller chilli krydderi) og naturligvis osten.

Ind i en forvarmet ovn (på 210 grader) i ca. 5-10 minutter.

Cheasy cauliflowerMums det smagte godt! Man kan nu tilsætte alt det tilbehør til man vil. Jeg tog nogen friske cherrytomater, da det skulle gå lidt hurtigt:)

En lækker mættende og top hurtig ret at lave!

Ps. Og min første lowcarb opfindelse (hihi)

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone