L I V S T I L

Sommer bøger

Jeg kan godt fortælle Jer at jeg på ingen måde risikerer, at løbe tør for læsestof henover sommeren!

Jeg har ‘desværre’ for vane at købe mange bøger. Nogen af dem kan ligge og ‘modne’ i et par år før de bliver læst, men jeg kan stadig fortsætte med at købe nye bøger, til trods for jeg har en stak der ikke er læst! Det er simpelthen så fjollet! Så nu har jeg besluttet mig for, at bunkerne skal læses, og det skal ske henover sommeren!BøgerIdag kom der nogen flere med posten, herunder bl.a. “You had me at hallo” af Mhairi McFarlane (en rigtig sommer romance) og Oprah Winfreys “Hvad jeg ved med sikkerhed” (nøj den ser jeg også meget frem til). Jeg glæder mig sindsyg meget til at gå i krig med dem!

Nu har jeg i hvert fald lovet mig selv, at ingen bøger må læses halvt færdigt (hvilket desværre er tilfældet for 3 af de ovenstående :-( ).

Så først skal “Revenge wears Prada” lige læses helt færdigt, før jeg må åbne de nye :-)

God læselyst!

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone