S E L V I N D S I G T

Be the best that you can be

Jeg fandt en pin med en fed tekst på Pinterest, og da jeg ikke kan bruge pinbillede her (desværre da den er ret fedt) så har jeg om ikke andet, genskabt den fede tekst på mit eget billede. Anyways det fik mig til at tænke.

Ikke de dybe tanker eller noget, men alligevel et par gode tanker.

Hvorfor er der så mange mennesker der aldrig er tilfredse med hvem de er? Hvordan de ser ud? Altid forsøger at leve sit liv i fremtiden med tanker som “Hvis jeg var som hende, eller hvis jeg havde det han havde”…osv. osv.

Hvis alle kunne stoppe med den nonsens, og blot være en bedre udgave af sig selv, end en semi god udgave af andre,  så tror jeg verden vil være et bedre sted. Nej – jeg er faktisk sikker på det!

Det er i hvert fald et budskab jeg vil forsøge at sprede.  Og det fik i hvert fald smilet frem hos mig idag!

 

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone