S K Ø N H E D
Leave a comment

Summer nails’

Om sommeren plejer vi som regel, at skære lidt ned for make-up’en. Der er ikke brug for det i samme grad, da vores ‘blegfis’ ansigter, langsomt forvandler sig til smukke gyldne og brune ansigter, som faktisk kun behøver lidt blush og eventuelt lidt mascara. And that’s it. Mere skal der ikke til, for at opnår det lækre og naturlige ‘effortless’ sommerlook.

Men neglene til gengæld – uha -… dem kan vi altså godt lide, at gøre lidt ekstra ud af – og særligt om sommeren, hvor de næsten fungerer som accesories!

Summer nails

Så snup dine yndlings neglelakfarver, dit yndlings dameblad og brug lidt tid på at få fine ‘summer nails’, mens du fx plejer den fine kulør :-)

Vi har i hvert fald et bud på nogen fine neglelaks fra Ciate, som vi er ret store fans af, da de holder lige den tand ekstra på neglene.   Der er tale om farverne Kiss Chase (den laks-pinke af dem) og antique brooch (guld glimmeren).

Summer nails

#Fif: Du kan være lidt festlig og male 4 fingre i pink og én i guld glimmer, – eller lave et design hvor du bruger begge farver, måske a la ‘french manicure’, blot med andre farver:-)

Ideer er der nok, så det er bare om at gå i krig!

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.