L I V S T I L

Hello world!

Velkommen til chickchat.dk!

Jeg har glædet mig til denne blog meget meget længe! Faktisk har jeg gået rundt med ideen om en blog et par år. Det var en idé som lige så stille har vokset, indtil jeg fornylig bare fik skubbet. Og 1000 tak for det – you know who you are – det havde jeg brug for!

Jeg skal være ærlig med Jer – altid! – jeg har ikke en fast idé om, hvad den her blog skal føre med sig. Men jeg ved med sikkerhed, at jeg er inspireret og har tusindvis af tanker, ideer og inspiration som jeg vil dele med Jer. Derfor håber jeg, at den i hvert fald føre noget godt med sig!

Så nu vil jeg blot sige, god fornøjelse, like, del, kommentere og håber jeg kan bidrage – jeg vil helt bestemt forsøge!

xxx

‘the new kid on the blog’

Pau

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookEmail this to someone